fbpx
sâmbătă, septembrie 19, 2020
Descoperire TERIFIANTA in incendiul de la Grenfell Tower: Pompierii au găsit 42 trupuri neinsufletite...

Descoperire TERIFIANTA in incendiul de la Grenfell Tower: Pompierii au găsit 42 trupuri neinsufletite îngrămădite într-un SINGUR apartament

0
Share

Pompierii ar fi descoperit în urma incendiului de la Grenfell Tower 42 trupuri neinsufletite îngrămădite într-un singur apartament, potrivit declaraţiilor unui bărbat care ar fi aflat informaţia de la un pompier.

Un bărbat a fost filmat în timp ce povesteşte cum un un prieten de-al lui, un pompier care a intervenit la incendiu, i-a spus că într-un apartament ar fi fost descoperite 42 de cadavre.

“El a spus: “Am un prieten care lucrează pentru brigada de pompieri de aici. Ieri, la telefon el a spus că au găsit 42 de cadavre într-o cameră. Nimeni nu ştie asta. Ne-a spus pentru că îl cunoaştem pe fratele lui. Dar nu poate spune asta, pentru că probabil ar fi dat afară. Dar a spus că au găsit 42 de persoane într-o cameră, frate, într-o cameră. De la copii la oameni în vârstă”, a spus bărbatul.

Un purtător de cuvânt al pompierilor a declarat, pentru Daily Mail, că nu poate confirma sau infirma această informaţie şi că poliţia este cea care se ocupă de anchetă.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ