Share

Victor Ponta acceptă greu izolarea în care se regăsește. Fostul premier și președinte PSD a început să vorbească din amintiri.

Aceste evocări au rolul de a-l pune în temă pe prim-ministrul Grindeanu cu privire la modul de operare al lui Liviu Dragnea. Cel puțin asta este intenția declarativă a fostului prim-ministru și președinte PSD. PONTA îl învață pe GRINDEANU să nu aibă încredere în DRAGNEA.

Întrebarea care rămâne este totuși următoarea: ce a urmărit Daniel Constantin prin această tulburare a apelor? Pentru că era evident că la nivelul coaliției guvernamentale, o mișcare de contestare internă nu poate fi acceptată.

Tot mai multe voci dau drept posibilă sau chiar iminentă o ruptură în interiorul PSD. Chiar Victor se oferă să “salveze” pe acei membri PSD care mai cred în el.

Deocamdată însă, toți cei care au crezut în visele lui Ponta au avut un sfârșit trist.

Victor Ponta: In aceasta saptamana atat de plina cu aventuri “pescaresti” mi-am adus aminte de un episod din Septembrie 2012 de la Murighiol din Delta.

Atunci am avut un weekend extrem de incarcat – stabilirea candidatilor la Alegerile Parlamentare din Decembrie 2012. In plus am adoptat toti o “Declaratie oficiala de solidarizare cu Liviu Dragnea” – stiu ca acum suna comic dar asa a fost!


CITEȘTE ȘI …

DANIEL CONSTANTIN la un pas de excludere din GUVERN. ALDE i-a retras sprijinul politic


Am fost atunci in “barca USL” cinci oameni Crin Antonescu, Victor Ponta, Gabriel Oprea, Daniel Constantin si – cu voia dvs. ultimul pe lista – “camaradul si prietenul” Liviu Dragnea!

Au trecut de atunci ceva mai mult de 4 ani / continuarea o stiti : intai a sarit in apa Crin, dupa aceea am fost eu “impins” mai discret, apoi a urmat aruncarea brutala peste bord a lui Gabi si acum ejectarea cu tot cu bancuta a lui Daniel ! Trista poveste – important e ca in barca a ramas unul singur, cel mai rezistent dintre noi toti / cel pentru care ne asumam si proclamam toti atunci “solidaritatea” !!!

Ieri am vazut fotografii cu Premierul Grindeanu stand in picioare in barca alaturi de “camaradul si prietenul” Liviu / sper sa fie destept si sa isi puna urgent o vesta solida de salvare pe el – istoria se repeta pentru cei care nu invata din experientele trecutului.


CITEȘTE ȘI …

Cum l-a bătut Dragnea pe Grindeanu, la pescuit! Liderul PSD spune că a prins 17 știuci


Dincolo de aceste “povesti pescaresti” cel mai important lucru pentru noi toti e sa nu se scufunde “barca”! Vad valuri mari, gauri multe si un “Carmaci” care e mai preocupat de aruncarea celorlati peste bord decat de ajungerea in siguranta la mal!

Eu ma descurc foarte bine sa inot – chiar si contra curentului! Asa ca sunt pregatit sa salvez cat pot de multi pasageri cazuti (sau aruncati) din barca!


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ