Share

Mai exact, în Popești Leordeni, acolo unde edilul Sectorului 3 are interese imobiliare importante. Culmea este că, în prezent, primăria din Ilfov este condusă de un membru Pro România, partidul lui Victor Ponta. 

Omul trimis de Negoiță la Primăria Popești-Leordeni este Bogdan Cotigă, un fost jurnalist care a mai lucrat la primăria edilului din sectorul 3 al Capitalei, dar și la o firmă deținută de familia Negoiță.

Citeste si   Guvernul a aprobat ordonanța privind “cumpărarea de vechime”. Violeta Alexandru: ”Perioada de asigurare este de cel mult 6 ani”

Cotigă și-a început campania printr-o serie de filmulețe pe Facebook în care îl critică dur pe actualul primar pentru că, spune el, timp de patru ani nu ar fi fost în stare să construiască un parc și că n-a reabilitat un drum. Toate aceste terenuri se află în proprietatea lui Negoiță, care deține un ansamblu rezidențial în Ilfov. 

Citeste si   Ședință de Guvern | Ludovic Orban: ”Sprijinim studenții care beneficiază de burse sociale”. Tablete de 50 milioane de euro

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ