Ponta l-a ironizat pe Iohannis la Masa Tăcerii, dar a uitat cum a confiscat Sarmizegetusa

0
Share

Victor Ponta a publicat un clip video în care l-a ironizat pe preşedintele Klaus Iohannis, acuzând faptul că acesta s-a aşezat pe un scaun al Mesei Tăcerii din Târgu Jiu. Fostul premier a făcut apel la respectul politicienilor faţă de regulile privind monumentele istorice, uitând cum a încălcat aceste reguli, la Sarmizegetusa Regia.

Victor Ponta a transmis un mesaj ironic preşedintelui Klaus Iohannis, de la Masa Tăcerii, arătându-se revoltat că acesta s-a aşezat pe un scaun al monumentului, însă a uitat cum a confiscat în urmă cu trei ani Sarmizegetusa Regia, în timp ce alţi turişti au fost întorşi din drum de la poalele ei, deşi au parcurs 400 de kilometri pentru a vizita cetatea dacică.

Citeste si   Lucrările la inelul de Sud al autostrăzii de centură a Bucureștiului încep anul acesta. Anunțul lui Lucian Bode

„Domnule preşedinte Iohannis, mă aflu la cea mai nouă atracţie turistică din Târgu-Jiu, scaunul pe care dumneavoastră aţi stat”

„Domnule preşedinte Iohannis, mă aflu la cea mai nouă atracţie turistică din Târgu-Jiu, scaunul pe care dumneavoastră aţi stat. Vreau să vă rog să învăţaţi, să înţelegeţi, că pe Masa Tăcerii nu se mănâncă nici măcar salam săsesc, Poarta Sărutului nu se închide şi că pe Coloana Infinită nu se atârnă rufe la uscat. Dacă o să învăţaţi mai mult despre România, sunt convins că o să ne respectaţi mai mult. În calitate de cetăţean şi deputat de Gorj, vă mulţumesc pentru reclama pe care ne-aţi făcut-o. Aş vrea să ne respectaţi mai mult!”, a spus Victor Ponta, într-un clip video publicat pe pagina sa de socializare. Videoclipul a fost realizat în faţa monumentului clădit de Constantin Brâncuşi, iar în el fostul premier vorbeşte ţinând în mână o rudă de salam.

Citeste si   Monica Anisie: Am solicitat CNATDCU evaluarea celor peste 800 de teze de doctorat de la Academia de Poliție pentru a vedea dacă sunt sau nu plagiate

Victor Ponta „a uitat” cum, în penultima zi a anului 2013, în vremea în care era prim-ministru al României şi se afla într-o vizită privată în Orăştie, a putut intra în situl UNESCO Sarmizegetusa Regia, deşi cetatea era închisă publicului. Victor Ponta s-a fotografiat atunci, singur şi alături de primarul Orăştiei, Ovidiu Bălan, în cetatea dacică şi a publicat fotografiile pe pagina sa de socializare. În ziua în care fostul premier se relaxa în Sarmizegetusa Regia, alţi turişti au fost opriţi să o viziteze, scrie adevarul.ro.

Citeste si   Iohannis, conferință de presă după noul bilanț al cazurilor de coronavirus! Ce măsuri de IMPUN după ce mai multe localități au intrat scenariul ROȘU

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ