Share

Deputatul PSD Victor Ponta s-a lansat, marți, într-un nou atac la adresa liderului PSD Liviu Dragnea, pe care l-a criticat pentru modul în care conduce partidul.


CITEȘTE ȘI …

Victor PONTA a început să vorbească din amintiri. PONTA îl învață pe GRINDEANU să nu aibă încredere în DRAGNEA


”Nu cred că PSD și România pot fi conduse ca și Consiliul Județean Teleorman”, a spus fostul premier. Întrebat cum se conduce Consiliului Județean Teleorman, el a răspuns: ”unul singur gândește și ceilalți muncește”.

El a mai arătat că ”PSD-ul o duce foarte bine și se bucură”, pentru că el întotdeauna a susținut acest partid

”Nu cred că PSD și România pot fi conduse ca și Consiliul Județean Teleorman. Știți cum, pe vremea lui Ceaușescu, era mereu un nebun care critica, așa sunt eu acum”, a spus Ponta la Parlament. Întrebat cum se conduce Consiliul Județean Teleorman, el a răspuns: Știți cum e, unul singur gândește, și ceilalți toți muncește”.

Ponta a ironizat și întâlnirea lui Liviu Dragnea cu Bogdan Diaconu. ”Văd că acum domnul Bogdan Diaconu nu mai este prietenul lui Sebastian Ghiță, este prietenul lui Dragnea. Spre să nu dispară și domnul Dragnea”, a comentat Ponta, conform libertatea.ro.

Citeste si   VIDEO Miercuri, la ora 18:00 "Spovedania lui Rizea": Cum "l-a negociat" Ponta pe Crin Antonescu și l-a înjunghiat pe la spate

Deputatul PSD a mărturisit că era pregătit să voteze în plen inițiativa cetățenească privind redefinirea familiei ca și căsătorie între bărbat și femeie. ”Are mult mai mult sens să facem un referendum pe această temă decât circoteca aia cu sunteți de acord cu lupta anticorupție. Da, sunt de acord cu lupta anticorupție, să văd cum și-a luat domnul Iohannis case”, a spus Ponta.

Citeste si   Al. Rafila: Vom avea probleme cu accesul la ATI. Ce prevede Planul PSD pentru combaterea epidemiei de COVID-19 din România

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ