Share

Reporterii de la ziarul ”BunaDimineataIasi” au dialogat cu Primarul Comunei Moşna, Popa Georgel

Comuna Moşna, situată în sud-estul judeţului Iaşi reprezintă o localitate veche, cu un bogat trecut istoric, menţionată în scrierile secolului al XlX-lea, începând cu anii 1803 și 1816.

Pe lângă dorința Primăriei de a realiza o localitate care încurajează ecologizarea, mai rămân şi alte proiecte esențiale în plan: extinderea rețelei de canalizare, asfaltarea comunei,  înfiintarea  unui azil pentru bătrâni.

Prima problema cu care ma confrunt este mentalitatea unor cetateni care se schimba mai greu, in ceea ce priveste pastrarea unei localitati curate, dar avem proiecte care vizeaza ecologizarea comunei. Noi, la nivelul Primariei, am incercat si am si reusit sa introducem apa, reateaua de canalizare, statia de epurare.

Cu sprijinul oamenilor gospodari, dar si cu ceilalti care vor urma am speranta ca se va rezolva si aceasta problema, a declarat pentru ziarul ”BunaDimineataIasi”  Popa Georgel, Primarul Comunei Mosna.


Share
Citeste si   TUIAȘI va realiza una dintre cele mai MODERNE și stabile rețele UNIVERSITARE de Internet wireless din ȚARĂ
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ