DISENSIUNILE dintre Primăria și Consiliul Județean Iași ar putea AFECTA proiectul Spitalului Regional de Urgență

Maricel Popa îl atacă direct pe Mihai Chirica pe tema proiectului Spitalului Regional de Urgență. 

Ca urmare a discuțiilor purtate cu reprezentanții Ministerului Sănătății, de săptămâna trecută, la care au luat parte și delegați ai Băncii Europene de Investiții care au vorbit despre asigurarea unei părți din finanțarea proiectului Spitalului Regional de Urgență, Președintele CJ Iași a convocat ieri o ședință de lucru în vederea urgentării realizării acestui proiect.

Deoarece este necesar ca toate instituțiile din teritoriu să se implice pentru demararea acțiunilor premergătoare realizării amplului proiect de infrastructură medicală ce va deservi Regiunea de Nord-Est, CJ Iași a discutat cu reprezentanții direcțiilor de drumuri, cu cei de la ApaVital, dar și cu specialiști din domeniul medical, cum sunt cei de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa”, de la SMURD și de la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași.

Îngrijorător este faptul că de la această întâlnire de lucru au lipsit reprezentanții Primăriei Municipiului Iași

PMI trebuie să finalizeze de urgență Planul Urbanistic Zonal (PUZ), dat fiind că acest document este necesar în realizarea proiectului Spitalului Regional de Urgență.

Întârzierea cauzată de Primăria Iași, prin lipsa de avizare a Planului Urbanistic Zonal, a fost sesizată și la nivel central, anunță Popa.

LĂSAȚI UN MESAJ