Share

Reprezentanții clubului din Copou au donat în cursul zilei de ieri sânge

CSM Politehnica Iași a continuat campania PORȚI ÎNCHISE, INIMI DESCHISE! Conducători și angajați ai clubului s-au prezentat astăzi la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Iași, unde au donat sânge.

De asemenea, din fondurile obținute în urma vânzării biletelor virtuale, au fost achiziționate soluții dezinfectante pentru mâini și suprafețe aprobate de Ministerul Sănătății și oferite Centrului de Transfuzii. Clubul nostru a fost reprezentat de Ciprian Paraschiv – președinte, Adrian Ambrosie – manager executiv, Sergiu Melinte – referent marketing, Gheorghe Ungheanu – magaziner, Felix Zapodeanu – fiziokinetoterapeut, Eugen Nedelcu – administrator, Lucian Lucescu – media manager și Emi Isac – analist video.

Citeste si   ZI de SĂRBĂTOARE națională! Peste 700.000 de ROMÂNI poartă numele Sfântului ANDREI

Președintele clubului, Ciprian Paraschiv, este mulțumit că suporterii au reacționat pozitiv la campania demarată de club

“Fanii noștri au demonstrat că nu sunt indiferenți la situația grea în care se află societatea. Inițial, ne-am dorit să oferim produsele Spitalului de Boli Infecțioase, dar am vazut că spre unitățile medicale din prima linie s-au îndreptat toate ajutoarele în această perioadă. În același timp, sângele este vital pentru noi toți și, pentru că din ce în ce mai puțini oameni calcă pragul centrelor de transfuzii din țară, am vrut să dăm un exemplu pozitiv. Pe această cale, îi îndemn pe toți cei care pot să doneze sânge să meargă la centrele de transfuzii din țară.

Citeste si   IAȘUL va avea un nou Institut REGIONAL de Boli Cardiovasculare la MIROSLAVA! Dan NIȚĂ: ”Acest OBIECTIV va genera INTERES”

Lavinia Scripcaru: „Ne bucurăm că reprezentanții clubului Poli Iași au donat astăzi sânge și sper că din ce în ce mai mulți cetățeni vor lua exemplu”

Lavinia Scripcaru, directorul Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Iași, a apreciat campania derulată de clubul nostru și realizată cu sprijinul suporterilor.

“Ne bucurăm că reprezentanții clubului Poli Iași au donat astăzi sânge și sper că din ce în ce mai mulți cetățeni vor lua exemplu. Cu siguranță ați aflat și de la autorități că este mare nevoie de sănge. De asemenea, produsele pe care ni le-au oferit cei de la Politehnica ne sunt extrem de utile, mai ales în această perioadă când igiena este foarte importantă.”

Toți cei care au donat astăzi sânge la Centrul de Transfuzii din Iași au avut parte de o surpriză plăcută și gustoasă. Dopo Poco, unul dintre partenerii CSM Politehnica Iași, a oferit pizza tuturor donatorilor.

Campania PORȚI ÎNCHISE, INIMI DESCHISE va continua și în perioada următoare. Suporterii iși pot achiziționa online bilete virtuale la prețul de 10 lei. Tichetele au un design special, cu chipurile lui Mircea Rednic și Andrei Cristea imprimate, alaturi de autografele celor doi.

sursa:politehnicaiasi.ro

Citeste si   Maricel POPA, președintele PSD Iași: 1 milion de FAMILII vor beneficia de racordare GRATUITĂ la rețeaua de GAZE!

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ