Parcare cu dedicație, în valoare de 2 milioane de EURO

Surse din anturajul primarului din Podu Iloaiei, Gabi ISTRATE, au comunicat că un retailer cunoscut, îi oferă edilului, 2 milioane de euro pentru clădire, dar doresc construirea unei parcări.

Spațiul unde se construiește parcarea este în vecinătate cu clădirea unde retailer-ul dorește să cumpere, pentru a deschide un lanț de magazine.

Clădirea unde se construiește și parcarea, are trei etaje, fiecare etaj având 450 m.p.

După spusele celor din cercul de cunoscuți al primarului ISTRATE, proprietarul clădirii ar fi SC STRATEX SRL.

Primarul ISTRATE, conduce prin interpuși afacerile PERSONALE

SC STRATEX SRL, a fost înființată în anul 1995 și are 20 de angajați.

Firma cu un capital social de 200 lei, a raportat în 2018 o cifră de afaceri  de 6.805.706 Lei și profit în valoare de 372.910 Lei.

Obiectul de activitate a firmei este ”Comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominanta de produse alimentare, băuturi și tutun”.

Unicul asociat este Maria ISTRATE, care este totodată și administratorul.

Maria ISTRATE este fosta soție a edilului de Podu Iloaiei. Conform spuselor apropiaților, primarul ISTRATE, își conduce toate afacerile cu ajutorul fostei soții.

Victor TODIRAȘCU, consilier local în Podu Iloaiei: ”Adevărul e că după ce s-a luptat mult să-și vadă visul cu ochii împlinit, iaca primarul Istrate face o parcare”

Victor TODIRAȘCU, consilier local în Podu Iloaiei, și-a exprimat părerea pe contul personal de facebook, în ceea ce privește noua parcare care se construiește în Podu Iloaiei , sub coordonarea edilului, Gabi ISTRATE.

Adevarul e ca după ce s-a luptat mult să-și vadă visul cu ochii împlinit, iaca primarul Istrate face o parcare! Da, fix la celebrul lui magazin, numai bine să poată lua un preț mai bun pe afacere când o va vinde la anul, după ce va pierde alegerile și se va muta din Podu Iloaiei.

Asa a spus el, ca dacă oamenii nu îl vor mai alege înseamnă că sunt niște nerecunoscători și el nu mai are de ce sa stea în oraș. Așa că aceia care cred că parcarea respectivă va fi folosită de locuitorii orașului, dedesubturile „tranzacției” sunt altele. Bravo, primare Istrate, ai și tu o realizare în doua mandate: te-ai scos cu un teren numai bun pentru interesul tău”, a declarat Victor TODIRAȘCU, consilier local ALDE în Podu Iloaiei.

Contactat de către reporterii Ziarului Bună Dimineața Iași, primarul Podu Iloaiei, Gabi ISTRATE, nu a dorit să ofere nici un punct de vedere pe marginea acestui subiect.

LĂSAȚI UN MESAJ