Share

Asociatia ARRIS în colaborare cu Clubul Elevilor Liberali Iași, vă invită să petreceți momente unice, pline de farmec, construite pe fundalul unor voci admirabile.

Cu ocazia sărbătorilor, lăsăm liber armoniei și fericirii în sufletele noastre și ne dorim să simțim cu adevărat magia Crăciunului.

Luni, 19 decembrie 2016, în sala Magnum a Hotelului International Iași, va avea loc o seară de poveste care se va desfășura pe notele Corului National Junior, Corului Colegiului Național de Arte și a orchestrei acestuia.


În continuare, privirea vă va fi captată de un moment artistic de balet în execuția Vivianei Vartolomei, iar nu în ultimul rând, seara va avea și un moment orietat spre streetdance, realizat de trupa Break the beat, dar și multe alte surprize care vă vor surprinde într-un mod plăcut cu certitudine!

Spectacolul se desfășoară cu un scop caritabil care vizează atât strângerea de fonduri pentru a putea oferi micuților copii de la spitalul Sfânta Maria din Iași și familiilor din mediul rural dezavantajate, cadouri, cât și colectarea unor jucării, haine, cărți ce vor fi dăruite acestora.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ