Share

Dezvaluiri socante facute de o tanara pe Facebook. Elena Gherasim sustine ca in timpul unei calatorii cu metroul spre casa, a fost apostrofata de un tanar de aproximativ 18 ani, care a devenit agresiv verbal si fizic.

Tanara povesteste ca a fost batuta cu picioarele si ca nimeni nu a intervenit. Aceasta a scris pe pagina ei de Facebook toata intamplarea:

“Azi am fost batuta in metrou, cu pumnii si picioarele. Nu scriu asta ca sa primesc atentie, ci ca sa va povestesc despre cum intr-un vagon in care erau predominant barbati am fost lovita cu pumnii si cu picioarele de un tanar cu o strategie foarte bine gandita. Desi aveam castile in urechi, s-a apropiat de mine frontal, ca si cum ne-am fi cunoscut. Desi nu mi-am dat castile jos, a inceput sa vorbeasca cu mine si m-a inghesuit in coltul in care ma aflam. in tot timpul asta am avut o singura reactie, respectiv sa-i spun ca daca nu ma lasa in pace, chem politia. Atunci a inceput sa ma loveasca peste cap si picioare.

Am fost batuta in metrou, cu pumnii si picioarele

Celor care il INTREBAU de ce ma loveste le spunea ca i-am aratat semne vulgare. in timpul asta eu plangeam si incercam sa ma feresc. Intr-un final a intervenit un domn din vagonul alaturat, pentru ca cei din vagonul in care ma aflam erau prea ocupati sa se poarte natural. Mentionez ca acest tanar avea maxim 18 ani si nu avea constitutie de K1, parea un adolescent normal. Sa va mai spun ca din socul momentului nu am mai putut sa respir si tot domnul care m-a salvat a venit sa ma ajute, pentru ca nimeni nu a avut nicio reactie?

Dupa episodul asta nefericit am doua concluzii: daca intuiti vreodata tipul asta de abordare din partea unui strain, nu sperati ca va va lasa in pace daca nu ii dati atentie, actionati preventiv. Doi – daca in situatii de tipul asta cei de pe margine si-ar uni fortele si ar reactiona, n-ar mai conta ca sunt barbati sau femei, unitatea descurajeaza, in timp ce indiferenta incurajeaza. Sunt bine acum”, a povestit, pe Facebook, Elena Gherasim.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ