Share

Un hot din Vaslui a fost prins dupa ce a furat 400 de ciocolate. Hotul nu fura orice tip de ciocolata si prefera doar unele tabletele speciale

Retinut pentru 24 de ore, tanarul si-a recunoscut faptele si a declarat ca fura ciocolata pentru a face rost de etnobotanice, el fiind consumator de stupefiante.

Tanarul in varsta de 28 de ani a fost prins in flagrant intr-un supermarket. In ultimele doua luni, el furase din doua magazine ciocolata in valoare de peste 3.000 de lei, reusind sa stabileasca un adevarat record in materie: a sustras peste 400 de ciocolate!

Citeste si   Florin VORNICU: ”BĂLAN a avut grija să-și ocupe POSTUL de la PSD cu un om de-a lui, CÂINE CREDINCIOS,care îi lustruiește pantofii STĂPÂNULUI”

Angajatii magazinelor au devenit suspiciosi si au inceput sa monitorizeze camerele de supraveghere in momentul in care au observat ca de pe rafturi dispar cantitati importante de ciocolata, doar de un anumit tip.

Tanarul actiona cu prudenta, nu fura niciodata mai mult de zece ciocolate, astfel incat valoarea bunurilor sa nu depaseasca 1.500 de lei, stiind ca astfel scapa de raspundere penala.

Citeste si   11,13 tone de tutun confiscate de inspectorii ANAF - Antifraudă

Cand a fost prins de politisti el le-a declarat acestora ca fura ciocolata pentru a face rost de etnobotanice, dar si pentru consum propriu, pentru ca ii placeau mult dulciurile.

Anchetatorii nu au stabilit deocamdata daca dulciurile erau vandute sau pur si simplu oferite la schimb cu drogurile sintetice pe care le achizitiona de pe raza judetelor Bacau si Iasi.

Citeste si   Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Iași a hotărât suspendarea activității mai multor agenți economici

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ