O româncă de 32 de ani a fost ucisă de un șofer turc beat pe o trecere de pietoni din orașul german Hagen

Tragedia e cu atât mai mare cu cât familia tinerei îl are în grijă pe fratele ei diagnosticat cu o boală gravă. Sora lui, ucisă într-un accident în Germania a donat celule stem pentru a-l salva, dar acest lucru nu a fost suficient pentru a se însănătoși. Familia nu are bani ca s-o înmormânteze în Bârlad și a deschis un cont pentru donații.

Ana Maria Elena Ciornei, de 32 de ani, fata care și-a salvat de la moarte fratele, pe Florin Ciornei, donându-i celule stem, a fost ucisă. Femeia a murit pe trecerea de pietoni din orașul Hagen, Germania, lovită de către un șofer turc, pe 7 iulie.

Trecerea de pietoni pe care a fost ucisă Ana-Maria, era într-o zonă neluminata, iar presa din Hagen menționează că șoferul turc era sub influența alcoolului, arată vremeanoua.ro.
Ana-Maria Elena Ciornei muncea într-o fabrică din Hagen, Germania, era căsatorită și avea trei fetițe, Fratele Anei, Florin Ciornei, în vârstă de 16 ani, se luptă de peste cinci ani să supraviețuiască, din cauza unei boli grave: aplazie medulara idiopatica.

”A plecat pentru o bucată de pâine mai bună”

Deși a reușit un transplant de celule stem, donate de sora lui mai mare, Florin se luptă în continuare cu aceasta boală. Însă moartea surorii sale, care i-a dat practic viață a doua oară, l-a doborât pe Florin.

LĂSAȚI UN MESAJ