Share

Un incendiu catastrofal a ucis 63 de persoane, iar alte peste 150 au fost ranite dupa ce o zona impadurita din centrul Portugaliei a fost cuprinsa de flacari.

Cele mai multe victime au fost prinse in mijlocul incendiului si nu au mai avut nicio sansa.

Autoritatile portugheze au intervenit in forta, iar pompierii s-au luptat ore intregi pentru a stinge focul, iar imaginile surprinse de cativa fotografi dupa tragedie sunt de-a dreptul emotionante.

Aceasta imagine a surprins mai multi pompieri care efectiv dormeau, franti de oboseala, dupa ce s-au luptat ore in sir cu flacarile. Ei pot fi considerati eroi ai timpurilor noastre pentru ca au preferat sa nu mearga acasa, ci sa se odihneasca in apropierea locului in care s-a produs tragedia pentru a putea interveni din nou cand se va apela la ajutorul lor.

Portugalia a declarat trei zile de doliu national dupa incendiul de vegetatie care a cuprins o zona impadurita din centrul tarii. Aceasta tragedie este una fara precedent in istoria Portugaliei, dupa cum a declarat si premierul acestei tari.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ