Share

Bogdan Băianu este manager și cofondatorul în cadrul Fructis Trading, membru al Cerasus Grup.

Managerul companiei este consultant în accesarea fondurilor europene de profesie, iar de-a lungul timpului, experiența acumulată l-a ajutat în dezvoltarea afacerii de familie. De asemenea, acesta a ales agricultura datorită tatălui său ce profesează ca inginer agronom și apicultor.

Citeste si   Gafa unui consilier PSD din Câmpia Turzii: a distribuit fotografia unei actriţe porno crezând că este o elevă de nota 10

Cerasus Grup este o asociaţie formată din peste 40 de producători de fructe

Firma a fost înființată în anul 2006 ca urmare a nevoii producătorilor de cirese din bazinul pomicol din zona Cotnari de a se asocia pentru o valorificare mai bună a fructelor. Compania era printre primele organizații de acest fel din zona Moldovei.

Citeste si   Pelerinii de la Mecca nu vor putea să atingă şi să sărute cele mai sfinte locuri

Compania a reușit să obțină din partea Ministerului Agriculturii statutul de grup de producători

Din grijă pentru mediu, produsele sunt ambalate în pungi refolosibile. Acestea au mâner, fermoare ușor de folosit, precum și perforații care lasă conținutul să respire. Ulterior, ambalajul poate fi utilizat la depozitarea legumelor în frigider sau împachetarea mâncării.

Citeste si   Imunitatea colectivă este irealizabilă, arată un nou studiu făcut într-una din țările cel mai grav afectate de COVID-19

În prezent, firma a reușit să se extindă pe teritoriul țării și chiar și înafara granițelor. Unul din motivele succesului pe care îl au pe piață este buna calitate a produselor.


Share

LĂSAȚI UN MESAJ