Share

Ruga aprinsă în capitala Moldovei s-a intensificat de la o zi la alta

Pelerinii au ajuns în număr foarte mare în capitala Moldovei și spre deosebire de alte toamne când îndurau în numele credinței o vreme capricioasă, cu ploi, anul acesta este o vreme promițătoare pentru desfășurarea pelerinajului. Pe lângă moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva, se găsește și racla Sfintei Mucenițe Tecla, motiv de bucurie imensă pentru credincioasa Elena pe care am întâlnit-o azi.

Credința pelerinilor veniți de la Sfânta Parascheva e un dar de la Dumnezeu

Sfânta Li­turghie arhierească la hramul Sfintei Cuvioase Parascheva

Citeste si   CERINȚELE minime ale unui LAPTOP de GAMING

Poveștile de la pelerinajul Sfintei Cuvioase Parascheva te țin nemișcat!

Printre cei care s-au închinat în tot acest timp la moaștele Cuvioasei Parascheva o găsim pe această doamnă Elena, în vârstă de 65 de ani, din Iași, prilej bun să vină în fiecare an la această sărbătoare. Mărturisește că Sfânta Parascheva rămâne alături de ea mereu și speră ca fiul ei care trece printr-o cumpănă mare, printr-o încercare zilele acestea, să primească un verdict bun. Simte o bucurie neasemănată pentru că își dorea de mult să se întâlnească și cu Sfânta Tecla.

Citeste si   CERINȚELE minime ale unui LAPTOP de GAMING

Credința pelerinilor de la Sfânta Cuvioasă Parascheva aduce mântuirea

Minunile de la Sfânta Parascheva unește inimile credincioșilor veniți la Iași

„Suntem în lumina lui HRISTOS” „Chiar sâmbătă și duminică am fost într-un pelerinaj la Manastirea Neamț și pe la alte mănăstiri și întrebam mereu de acatistul Sfintei Tecla și nu l-am găsit; de câțiva ani îl caut și acum Slavă lui Dumnezeu, îi mulțumesc Sfintei Tecla că mi-a înțeles ruga și a venit ea către mine, a mărturisit doamna Elena.

De asemenea, credincioasa Elena rămâne emoționată, deoarece mai mărturisește că emoția îi pătrunde prin sânge și prin piele când vede Sfintele Moaște.

Citeste si   CERINȚELE minime ale unui LAPTOP de GAMING

„Când văd sutele de oameni care vin cu speranțele lor, cu nădejdile lor și care apoi pleacă mulțumiți, mă emoționează și sunt și eu mai împlinită.”

Credincioasa nădăjduiește în continuare și se roagă în mod deosebit pentru fiul ei, sperând că toți sfinții se vor milostivi.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ