Prăjiturile raw vegan, cele mai sănătoase dulciuri

Pentru amatorii de dulciuri, Postul Paştelui este o perioadă destul de chinuitoare! Putem să ne orientăm însă spre prăjiturile şi torturile vegane sau chiar raw vegane. Nu prea seamănă cu cele clasice. Dar gustul este absolut delicios. Plus că prezintă un mare avantaj: nu îngraşă.

Nu sunt ingredientele obişnuite pentru un tort, cu toate acestea, rezultatul este absolut delicios.

Pentru majoritatea postul este o perioadă mai dificilă din punct de vedere alimentar. Cofetăriile şi restaurantele vegane vor să demonstreze însă că gustul bun nu vine doar de la ouă, lapte sau carne.

În plus, dincolo de aspectul religios, mâncarea şi, mai ales, prăjiturile raw vegane sunt mult mai sănătoase şi aduc numai avantaje organismului.

Alimentaţia de tip vegan sau raw vegan a câştigat din ce în ce mai mulţi adepţi în ultimii ani, nu doar printre credincioşi. Un motiv ar fi acela că oamenii sunt din ce în ce mai preocupaţi de sănătatea lor, iar acest tip de preparate au mai multe vitamine, minerale şi substanţe nutritive decât mânarea procesată sau alimentele care necesită preparare termică prelungită.

În plus, deşi pare ciudat, alimentaţia raw vegană ajută şi la hidratare. Pentru că prin gătire apa din legume sau fructe se elimină aproape complet, în lipsa preparării termice organismul nostru câştigă mai multă apă. O apă de care avem nevoie ţinând cont că suntem 70% apă.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ