Share

Vasile Șalaru a părăsit Consiliul Județean Iași pe ușa din spate

Prefectul Marian ŞERBESCU a semnat ieri ordinul de încetare de drept a mandatului de consilier judeţean înainte de expirarea duratei normale a acestuia deținut de Vasile ŞALARU.

Bună Dimineața Iași arăta încă din data de 7 august faptul că BZI urmează să piardă încă doi pioni de pe tabla de șah.

Citeste si   Subprefectul de Harghita are COVID

BZI pierde doi pioni importanți: Abalași la Prefectura și Vasile Șalaru la CJ. Alții la rând!

În această toamnă va mai părăsi tabla de șah și un personaj folosit de către dl Ghiocel pe post de tură

Prin același ordin, conform legii, locul consilierului județean a fost declarat vacant. Măsura a fost luată în urma unei corespondențe purtate cu reprezentanții Partidului Alianța Liberarilor și Democraților de la nivel local și central.

Conducerea ALDE a transmis că alesul județean Vasile ŞALARU și-a pierdut calitatea de membru al formațiuni politice pe a cărei listă a fost ales.

”În urma analizării documentelor transmise și în conformitate cu procedurile interne ale Instituției Prefectului, s-a ajuns la concluzia că sunt îndeplinite toate condițiile legale pentru emiterea ordinului de prefect pentru încetarea mandatului consilierului judeţean înainte de expirarea duratei normale a acestuia. Am emis ordinul în baza prevederilor art.12, alin.3 din Legea nr.393/2004 privind Statutul aleşilor locali, cu modificările și completările ulterioare”, a declarat prefectul județului Iași.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ