Share

Sedință de evaluare

Ieri dimineață (25.06. – n.r.), la convocarea Prefectului Marian GRIGORAȘ,  a avut loc o şedinţă de evaluare a impactului și de stabilire a măsurilor ce trebuie luate în vederea gestionării eficiente a focarelor de COVID-19 de la nivelul Centrului rezidenţial “Sf. Nicolae” din Paşcani şi Centrul rezidenţial din Verşeni, aflate în subordinea DGASPC Iași.

La întâlnire au participat reprezentanți ai DGASPC Iași, DSP Iași și Consiliului Județean Iași.

Citeste si   Maricel POPA, președintele PSD Iași: 1 milion de FAMILII vor beneficia de racordare GRATUITĂ la rețeaua de GAZE!

În urma evaluării soluțiilor posbile, s-au convenit următoarele:

Având în vedere structura funcțională și resursele materiale și umane ce pot fi diponibilizate, beneficiarii identificați pozitiv la testul pentru COVID-19 și asimptomatici din Centrul rezidenţial “Sf. Nicolae” din Paşcani vor fi carantinați în cadrul centrului urmând ca Direcția de Sănătate Publică Iași să realizeze instruirea specifică personalului centrului iar Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” Iași să asigure personalul medical necesar în vederea supravegherii permanente a pacienților carantinați în centru.

Citeste si   Prefectura IAȘI a distribuit materialele SANITARE pentru desfășurarea alegerilor PARLAMENTARE din 6 decembrie

Precizăm faptul că beneficiarii de servicii de la Centrul rezidenţial “Sf. Nicolae” din Paşcani sunt copii / tineri cu vârste cuprinse intre 3-18  ani

Personalul DGASPC de la Centrul rezidenţial “Sf. Nicolae” din Paşcani și de la Centrul rezidenţial din Verşeni precum și beneficiarii de la Centrul rezidenţial din Verşeni, identificați pozitiv la testul pentru COVID-19, vor fi transferați la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” Iași.

Citeste si   (P) PSD Iași: ”Ciocoii de ieri, LIBERALII de azi! Cresc taxele și IMPOZITELE locale în primăriile CONTROLATE de PNL-iști”

Consiliul Județean Iași, în subordinea căruia se află DGASPC Iași, va face demersurile necesare pentru a asigura de îndată materiale de protecție suplimentare care nu se află în stocul deja existent al DGASPC Iași.


Share

LĂSAȚI UN MESAJ