Share

Marian ȘerbescuUnul dintre obiectivele importante ale mandatului meu de prefect este legat de susținerea proiectelor comunităților locale.

Prefectul Marian Șerbescu: “Vreau să intensific și dialogul cu primarii din județul Iași, practic cu oamenii de la care pornesc aceste proiecte”

Astfel de întâlniri sunt benefice atât pentru Instituția Prefectului, cât și pentru primari, având în vedere că bunăstarea cetățenilor pornește în primul rând de la autoritățile locale.

Astfel, joi, 11 mai, după audiențele de la Pașcani, va avea loc o întâlnire cu primarii a 11 unități administrativ teritoriale din zonă: Pașcani, Tătăruși, Valea Seacă, Cristești, Moțca, Miroslovești, Stolniceni Prăjescu, Lespezi, Ciohorăni, Hărmănești, Vânători.

Prefectul va fi însoțit la Pașcani și de reprezentanți ai instituțiilor deconcentrate care pot oferi răspunsuri la eventualele întrebări ale primarilor. Acesta intenționeaz să organizeze astfel de întâlniri zonale după fiecare sesiune de audiențe în teritoriu.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ