In perioada urmatoare, Primaria Iasi organizeaza trei concursuri pentru ocuparea a trei posturi vacante importante • Candidatii sunt actualii sefi, care ocupa temporar locul in organigrama aparatului administrativ • Primele doua concursuri vor fi organizate in cursul acestei saptamani

Recent, comisia de selectare a dosarelor a stabilit numarul concurentilor in cadrul a trei concursuri pentru ocuparea a trei posturi esențiale din cadrul aparatului administrativ, dar nu au fost inregistrati contracandidati.

Pentru postul de sef Serviciu Dezvoltarea Capacitatii Administrative va concura o singura persoana, Sebastian Buraga, ce are si rolul de purtator de cuvant al municipalitatii.

Dan Postolea, ce ocupa functia de sef Birou Comunicare se afla in aceeași  Pentru a deveni titulari pe post, cei doi trebuie sa treaca de proba scrisa, programata in aceasta saptamana, pe data de 8 decembrie.

Un alt concurs cu un singur candidat este pentru postul de sef Serviciu Administrare Parcari – Directia Exploatare Patrimoniu. Temporar, postul este ocupat de Marian Nistor, pus pe functie pe filiera PSD.

Proba scrisa este anuntata pentru data de 18 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ