Share

Artiști iubiți de public, foc de artificii și bună dispoziție. Acestea sunt principalele  ingrediente pregătite pentru ”Ziua Comunei Șipote”

Ediția din acest an are loc pe data de 8 septembrie a.c. și sunt așteptați numeroși artiști pentru a întreține atmosfera.

Duminică, 8 septembrie, va avea loc deschiderea Zilelor Comunei Șipote , începând cu ora 10:30. În deschidere, programul artistic va fi asigurat de formațiile locale din comuna Șipote.

Citeste si   Vești bune pentru FERMIERII IEȘENI! Pot depune CERERE la APIA

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local din Comuna Șipote

Deschiderea oficială va avea loc la ora 13:00 și va debuta cu discursul primarului Constantin PUIU și a viceprimarului Ioan PRAJANU.

Evenimentul va fi prezentat de artista Silvia SEMENIUC și pe scenă vor întreține atmosfera artiști de renume: Nicu PALERU, Radu ILLE, Ștefan DEACONIȚĂ, Biatrice DUCA, Claudia MARTINICĂ, Margareta CLIPA, Cristinel IORDĂCHIOAIE și mulți alți interpreți.

Citeste si   Un nou pas către IMPLEMENTAREA Proiectului Regional de dezvoltare a INFRASTRUCTURII de APĂ și apă uzată din IAȘI

 

Sărbătoarea comunei Șipote se va încheia seara cu un minunat foc de artificii.

 

 


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ