Share

Ludovic Orban: “Am ţinut să fiu prezent la acest eveniment extrem de important. Practic, astăzi încep lucrările pe primul tronson de autostradă de centură, din cele 7 tronsoane de autostradă care urmează a fi construite. Bucureştiul are nevoie de Autostradă de Centură, nu de astăzi, nu de ieri, de cel puţin 15 ani de zile. Indicii de trafic arată că traficul pe Centura Bucureştiului este un trafic extrem de aglomerat, de peste 20.000 de mijloace de transport zilnic, necesitatea unei autostrăzi se impune, deja, de la un trafic de peste 16.000 de mijloace de transport zilnic. Această Autostradă de Centură este vitală pentru Bucureşti.”

Citeste si   PRINCIPIILE mai pot aștepta, VOTURILE contează! Cum explică Dan BARNA acceptarea TRASEIȘTILOR în USR

Conform Agerpres, prim-ministrul Executivului a reamintit că studiul de fezabilitate pentru această autostradă a fost realizat în 2008, punctând că lucrările, de la începutul guvernării PNL, sunt “în progres”.

Ludovic Orban: “Dacă ne mai lasă unii cu contestaţiile, care, pur şi simplu, nu fac altceva decât să boicoteze ritmul de construcţie a infrastructurii de transport, vom semna până la sfârşitul anului toate contractele de proiectare şi execuţie pe cele 4 tronsoane de nord. De asemenea, am încredere că vor începe lucrările de construcţie, până la sfârşitul anului, pe toate cete 3 tronsoane din zona de sud”.

Citeste si   PSD cere DEMITEREA Ministrului Mediului Costel ALEXE

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ