Caz cutremurător la un cămin de vârstnici din Focșani. Un preot, care este și managerul instituției, acuzat că a sechestrat și agresat sexual o infirmieră

Incidentul s-ar fi întâmplat luni noaptea, în jurul orei 4:30, în camera de protocol a căminului. Femeia aflată în tura de noapte declară că a fost chemată la discuţii de directorul instituţiei, un bărbat de 40 de ani, care este şi preot la o biserică din Focşani.

Citeste si   Bilanț OFICIAL: 151 DECESE cauzate de INFECȚIA cu coronavirus, în România

Victima ar fi fost ameninţată, bruscată, trasă de păr şi împiedicată să iasă din cameră. În cele din urmă, a fost lăsată să plece şi a fugit pe stradă, fiind şi în prezent speriată.

Femeia urmează să facă plângere la Poliţie şi a obţinut un certificat medico-legal care atestă ca a fost agresată. Colegii de muncă ai femeii declară că directorul vorbeşte urât cu angajaţii şi că a adus o stare de tensiune în interiorul instituţiei.

Citeste si   ACȚIUNI ale POLIȚIEI ieșene pentru SIGURANȚA cetățenilor

Poliţia s-a sesizat din oficiu şi va face o anchetă pentru a stabili dacă acuzaţiile se confirmă. Poliţiştii vor audia părţile implicate şi vor analiza înregistrările camerelor video din interiorul şi din curtea Căminului de Persoane Vârstnice din Focşani.

Directorul căminului de vârstnici din Focşani nu a putut fi contactat, surse locale declarând că acesta şi-a luat concediu.

Citeste si   DOUĂ noi DECESE în România pe fondul pandemiei de CORONAVIRUS! Numărul la NIVEL național a AJUNS la 148