Share

Preotul și cântărețul Cristian Pomohaci, implicat într-un scandal sexual după ce i-ar fi făcut propuneri indecente unui băiat minor, pare să fi dus și până acum o viață plină de controverse

După apariţia în presă a unei înregistrări audio cu preotul Cristian Pomohaci care îi face avansuri sexuale unui minor, mai marii Bisericii Ortodoxe Române au decis să îl oprească să mai slujească la altar, scrie Ziar de Cluj, portalul care a dat publicităţii înregistrarea.

„Surse din Patriarhia Romană ne-au confirmat în această seară că preotul Cristian Pomohaci a fost oprit de la slujire și a fost convocat luni la Episcopia Albei de către IPS Irineu Bistrițeanul. Nu se îndoiește nimeni de veridicitatea inregistrării, dar numai autoritătile bisericești din Alba sunt în măsură să ia o decizie”, scrie Ziar de Cluj.

Înregistrări:

„Pomohaci: Ești prea sensibil! Ești un bărbat frumos sau, nu știu, că nu știu ce! Că nu ești… Nu ești drăguț, ești frumos, mă! Ești frumos!
Interlocutor: Știu, dar așa ni! Sunt, dar nu prea!
Pomohaci: Ne mai vedem, ne mai vedem! Mi-o arăți, nu mi-o arăți?!
Interlocutor: Păi, o să v-o arăt! Dar nu, nu așa, în mașină, că e aiurea și…

Interlocutor: Eu stau cu dumneavoastră, încerc să am relație cu dumneavoastră, să fie bine, dar am și eu nevoie de ajutor, de un sprijin, de ceva, de…
Pomohaci: Încă o dată! Nu o să fii niciodată fără să fii remunerat pentru ceva. Depinde de ceea ce știi să faci! Încă o dată, dacă între noi o să fie, Flaviu, numai drag, de exemplu, facem sex, te plătesc pentru sex! Dacă între noi o să fie o relație de prietenie, atunci eu știu ce am de făcut, deci nu o să trebuiască să îmi ceri tu sau să trebuiască să mă cauți tu, că știu eu ce am de făcut pentru tine!”, este o parte dintre discuția purtată de Cristian Pomohaci cu cel despre care se spune că ar fi încercat să-l corupă, un adolescent pe nume Flaviu, potrivit libertatea.ro.

Citeste si   USR-PLUS, sancționată pentru CAMPANIE ilegală la IAȘI

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ