Share

Dezvaluiri socante facute de un coleg de facultate despre preotul Cristian Pomohaci. Informatii noi au fost date publicitatii cu privire la modul in care preotul racola tineri in vederea intretinerii de raporturi sexuale. Victimele aveau varste cuprinse intre 18 si 20 de ani.

„L-am cunoscut în ‘92 şi de atunci era aşa. Unde era să fac o sesizare? De când a apărut pe post eu am spus: uite, eu îl cunosc, e homosexual. Cum am ajuns să-l cunosc: Da, vorbeam, la început s-a oferit… acel prieten era tot de aceeaşi orientare. Luau băieţi din gară, Gara de Nord, îi duceau, îi spălau, îi aranjau şi… nu ştiu, 18, 19, 20… probabil erau şi minori”, a marturisit un fost coleg de facultate de-al lui Cristian Pomohaci.

In sprijinul acestuia a sarit, Mihaela Nemteanu, o fosta profesoara 

„Da, aş putea să spun că îl cunosc de 14 ani. A fi suspendat nu înseamnă a fi caterisit. Mă surprinde deja că părintele e acuzat şi nu se aşteaptă verdictul autorităţilor care sunt abilitate să facă asta. Nu a fost sancţionat”, a declarat profesoara Mihaela Nemteanu

Citeste si   Vezi unde au acționat polițiștii pe raza Municipiului Iași pentru a menține ordinea și siguranța publică

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ