Noul cămin al unei familii nevoiașe din Țibana este aproape finalizat

Faptele bune nu contenesc să se producă  pentru famiile nevoiașe pe care preotul Dan Damaschin, sprijinit de oamenii cu suflet, le ajută să își clădească un viitor.

Una dintre familiile ajutate de părintele Damaschin este din Țibana. Familia alcătuită din nouă suflete, va putea să se mute în noua locuință în scurt timp. Clădirea este aproape finalizată, urmează să fie văruită și amenajată pentru a-și primi viitorii locatari.

Citeste si   Se reînființează USL IAȘI! Este format din urmașii lui NICHITA și FENECHIU

’’Ne pregătim pentru culoare. Nu stăm pe loc nici un minut, căci treabă multă este de făcut.

Ne ajutați să alegem culorile pentru căsuța de la Țibana? Propunerea mea o știți, e simplu: mă gândesc la un albastru minunat, un roșu impunător și un galben delicat. Toate trei pe un perete!

Aveți alte propuneri sau dorințe? Sigur că le acceptam…plătiți următoarea casă și rezolvăm. Vă lăsăm s-o și desenați!

Pe zi ce trece ne apropiem tot mai mult de momentul în care, vor păși toate cele 9 suflete, în visul ce acum pare din ce în ce mai real iar în scurt timp, va deveni realitate.

Între timp însă, ne îngrijim și de restul proprietății, pentru corul gâștelor fudule și grupul iezilor moțați, ce nu trebuie lăsați să fugă prin vecini.

În ce privește concertele, le vom ține în mod organizat în perimetrul proaspăt îngrădit. Nu vă impacientați, la concertul inaugural sunteți cu toții invitați!’’ a scris pe pagina sa de facebook părintele Dan Damaschin.

Citeste si   Situaţia MĂSURILOR întreprinse în judeţul IAȘI pentru a COMBATE şi ÎMPIEDICA răspândirea COVID -19

La final, preotul Dan Damaschin a anunțat că se va organiza și un concert, la care sunt invitați toți cei care s-au implicat, dar și cei care vor să sărbătorească împreună cu familia care se va muta în noua casă. Părintele continuă  demersurile necesare pentru a oferi o șansă oamenilor greu încercați de soartă.

Citeste si   CCI IAȘI organizează două SEMINARII despre fiscalitate, ȘOMAJUL tehnic și REGULILE de siguranță în MUNCĂ dedicate FIRMELOR

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ