Cu o săptămână înainte de începerea noului an școlar, preotul Dan Damaschin, ”omul-minune” de la Iași a adus bucurie în sufletele a sute de copii sărmani

Bucurie mare pentru 2000 de copii din județele Iași, Vaslui, Botoșani și Neamț. Înainte cu o săptămână de începerea noului an școlar au primit vizita preotului Dan Damaschin, care le-a adus cele necesare pentru a merge la școală.

Preotul misionar de la Biserica „Naşterii Domnului” din Iaşi , împreună cu voluntarii săi și mii de donatori s-au mobilizat și le-au oferit copiilor care provin din familii defavorizate, copiilor orfani sau din familii numeroase, daruri constând în haine, încălțăminte, ghiozdane, produse pentru igienă, mâncare și jucării.

Citeste si   Alte 2 DECESE din cauza COVID -19 au fost raportate în România! Numărul la NIVEL național a AJUNS la 118

În lunile august și septembrie la Asociația ”Glasul Vieții”, care funcționează în curtea Spitalului ”Cuza Vodă”, zeci de voluntari și mii de donatori se unesc pentru a pregăti copiii sărmani, copiii orfani de unul sau de ambii părinți, copiii din familii numeroase, pentru școală. Anul acesta, am pregătit pentru 2000 și ceva de copii în prima parte, mai avem o rezervă încă de 1000 și ceva de copii care așteaptă să intre în atenția noastră. Am comandat pentru primii 2000 în luna septembrie și mai așteptăm ajutor și sprijin pentru a plăti facturile. Suntem încrezători în generozitatea tuturor românilor și a ieșenilor, în mod deosebit”, a declarat preotul Dan Damaschin.

Citeste si   Pe teritoriul României, au fost CONFIRMATE 3183 de cazuri de persoane INFECTATE cu virusul COVID – 19

Preotul are în plan să ajungă și la alte cateva sute de familii. ”Sunt convins că, chiar dacă nu o să fie pe 10 septemberie ghiozdanul în spatele copilului, în picioare adidașii de firmă și treningul cel mai frumos din magazinele pe care le vedem noi, cu siguranță în zilele viitoare vor merge la școală cu adidași frumoși în picioare, cu treninguri noi, cu veste călduroase pentru perioada rece care începe să bată la ușă, un ghiozdan de foarte bună calitate  și desigur umplem ghiozdanul”, a adăugat preotul misionar.

Preotul Dan Damaschin este cunoscut pentru campaniile umanitare impresionante pe care le derulează de 13 ani, se implică în educaţia copiilor din zone defavorizate oferindu-le toate cele necesare pentru a putea merge la școală, meditaţii gratuite şi burse de susţinere la liceu sau la facultate.

Citeste si   Bilanț OFICIAL: 116 DECESE cauzate de INFECȚIA cu coronavirus, în România

Proiectele preotului misionar pot fi susţinute prin donaţii în conturile Asociaţiei „Glasul Vieţii”, fondată de Dan Damaschin

ASOCIATIA ,,GLASUL VIETII”
BANCA TRANSILVANIA
RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
COD SWIFT BTRLRO 22
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
Există subconturi și pentru celelalte valute CHF, CAD, LIRE, DKK,etc.
Paypal: pr.dandamaschin@yahoo.com
RIA – DAMASCHIN DANUT
Western Union – SPÎNU LOREDANA
Moneygram – DAMASCHIN ANA
Coletele (doar pentru codul CR) pot fi trimise pe adresa:
Biserica Maternitatii Cuza-Voda Iasi, Str. Cuza-Voda, Nr. 34, Iași.