Share

In cadrul slujbei de pomenire pentru cei dispăruți în incendiul de la clubul Colectiv, preotul Constantin Necula a spus că această tragedie este “o lecție grea din care toți am avut de învățat”.

“Este o lecție grea din care cred că toți am avut de învățat, pentru că din nefericire, viețile copiilor s-au pierdut. Trebuie să păstrăm cu pace, viețile celor rămași. Îndrăznesc să spun că seara de astăzi este o seară a rugăciunii și a aducerii aminte în genunchi și cu atenție, în fond, este o vină comună aceea că nu reușim să fim mai buni și mai atenți cu cei care își pun încredere și nădejdea în noi.

Astăzi am mai învățat o dată în plus că nu suntem trecuți pe liste separate ca oameni, ci împreună alcătuim aceeași binecuvântare pentru viețile noastre. (…) Sper ca copiii care au fost împreună cu noi în seara aceasta să nu aibă parte de aceeași rugăciune, ci mai bucuroase în ceea ce privește viața nu moartea”, a declarat luni seara, preotul Constantin Necula.

În timpul slujbei de pomenire a celor dispăruți în incendiul de la Colectiv, preotul Necula i-a pomenit și pe părinții celor decedați, afirmând că se gândește la suferința lor.

“Între Dumnezeu și popor nu încap conflictele. (…) M-am gândit la părinții copiiilor acestora. (…) Dincolo de momentul greu pentru țară, este momentul să învățăm din toate aceste înfrângeri că nu suntem nemuritori”, a spus preotul Necula în timpul slujbei de pomenire.

Preotul Necula împreună cu alți doi preoți au oficiat luni seara o slujbă de pomenire a victimelor din Colectiv, în prezența a 50 de persoane care au mărșăluit anterior în centrul Sibiului.

Citeste si   Mihai CHIRICA a dat verdictul: PSD este un partid de COMUNIȘTI!

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ