Share

Organizația județeană a tinerilor social-democrați din Suceava cere Guvernului României să analizeze și să decidă în regim de urgență, acordarea unui sprijin pentru pensionarii și tinerii din întreaga țară în vederea procurării a cel puțin 30 de măști lunar, de persoană.

Ar fi primul gest prin care s-ar arăta apropiați de nevoile imediate ale celor vulnerabili

„După aproximativ două luni în care românii au ascultat toate bâlbele guvernamentale, după 2 luni în care în România fost declarată stare de urgentă, după ce am respectat conștiincioși regulile impuse pentru a scăpa de acest virus nenorocit, de astăzi, 15 mai, intrăm în starea de alertă și încercăm să fim la fel de responsabili în privința prevenirii îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2.

Citeste si   GCS: Poliţiştii şi jandarmii au aplicat, în ultimele 24 de ore, 111 sancţiuni contravenţionale

Poate nu ar strica ca și președintele Consiliului Județean Suceava să facă un demers în acest sens, având în vedere cât au suferit sucevenii, indiferent de vârstă, de pe urma felului în care a gestionat criza epidemiologică din Suceava.

Ar fi primul demers concret de pe urma căruia ar beneficia cetățenii întregului județ. Ar fi ceva practic, util și de ajutor pentru cei care au avut de suferit de pe urma deciziilor eronate luate de domnia sa

Dar probabil un asemenea gest nu are un impact electoral corespunzător, din acest motiv nu credem că președintele Consiliului Județean Suceva se va arăta deschis acestei propuneri.

Citeste si   GCS: 238 de noi cazuri de persoane cu COVID-19; numărul total de îmbolnăviri - 19.907

Ne spuneți ca e obligatoriu purtarea măștii, o să înțelegem și asta și o sa respectăm acest lucru, dar ar trebui să vă uitați și la pensionari, la tineri, la studenți, care nu au cu ce le procura.

Aveți idee cât a ajuns prețul unei măști în farmacie?

Prețul mediu a unei măști în farmacie este de 5 lei! De unde domnilor ”guWERNanți” o să își permită lumea așa ceva?

Citeste si   Județul SUCEAVA are nevoie de 4.500.000 măşti de PROTECȚIE pentru 90.000 de persoane VULNERABILE

Practic, fiecare cetățean va trebui sa cheltuie 150 de lei, lunar, pe măști, și asta calculând doar o singură mască pe zi

Deși în toate țările din lume guvernele ajută populația să treacă cât mai usor peste aceasta criza, ”guWERNul” PNL înțelege să pedepsească românii pe mai departe, aruncându-le în cârca tot mai multe greutăți și urmându-i exemplu, exact la fel procedează și președintele Consiliului Județean Suceava pentru suceveni!

Cu alte cuvinte, #guWERNul PNL îngroapă România!”

George Șoldan, Președinte TSD Suceava


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ