Share

“În principiu, mă simt bine. Am doar niște dureri de spate, simptome de greață, dar – în principiu – o stare bună până la acest moment”, a afirmat șeful AEP.

În ceea ce privește procesul electoral de duminică, atunci când vor avea loc alegerile parlamentare, oficialul a asigurat că “totul se va desfășura normal”, precizând că pe toată durata scrutinului va participa la toate ședințele prin videoconferință. 

Citeste si   Legile puterii | Nunțile și botezurile vor fi INTERZISE în continuare. Raed Arafat explică în ce condiții se deschid restaurantele

“Sistemul informatic din secția de votare este finalizat. Cel care verifică votul multiplu și prezența la vot, toate procedurile sunt finalizate. În principiu, lucrurile ar trebui să decurgă normal. Eu, din videoconferință, voi participa la toate ședintele Biroului Electoral Central pentru a-mi exprima punctul de vedere și a perzenta votul în astfel de situații”, a precizat șeful AEP.

Citeste si   Culisele statului paralel | Cozmin Gușă, dezvăluire BOMBĂ: ”Se discută foarte serios preluarea participației în Petrom de către Gazprom”. CONSECINȚE la nivel geopolitic

Cât privește modul în care își va exercita chiar el votul, Constantin Mitulețu-Buică a precizat că va recurge la urna mobilă, asemenea tuturor cetățenilor aflați în aceeași situație ca și el, respectiv aflați în izolare la domciliu ca urmare a unui test pozitiv la COVID-19. 

Alegerile parlamentare 2020 au loc duminică, 6 decembrie, pentru alegerea membrilor pentru Senat și Camera Deputaților.

Citeste si   Grădinițele vor fi finanțate de primăriile de sector. Schimbare de plan anunțată de Nicușor Dan

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ