Share

Mihai Daraban: „HoReCa este cel mai benign sector care poate propaga acest virus. Iar trebuie să adoptăm un model copy-paste. (…) Cea mai mică problemă în Turcia vine din sectorul HoReCa. (…) Au dreptul să stea fără mască doar când mănâncă fără mască. (…) La noi marile problem apar din transportul în comun. (…) Și la aeroport am văzut niște anomalii. (…) Totul e din management. (…) HoReCa e ușor de reglementat la nivel de măsuri anti-COVID. (…) Am avut discuții cu premierul Orban încă de la începutul pandemiei (…) Ne-am bătut pentru măsurile care s-au luat. Pandemia ne-a prins fără a avea o relaxare bugetară ca în țările occidentale.

Citeste si   Nelu Tătaru: Medicul rănit în incendiul de la secția ATI Covid din Piatra Neamț a suferit prima operație. "Sperăm să aibă o evoluție bună"

 » citește mai departe


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ