Share

Inaugurarea unui drum important din comuna Prisacani a coincis şi cu o mare sărbătoare, Ziua comunei.

La eveniment au fost prezenţi, alături de primarul comunei, Stanciu Ghiorghe, Preşedintele Consiliului Judeţean Iasi, Maricel Popa şi Prefectul judetului Iasi, Marian Serbescu.

„A fost o promisiune a mea către locuitorii zonei. Proiectul de modernizare a drumului s-a regasit in plan. Mă bucură faptul că acest drum a fost inaugurat de Zilele comunei Prisacani şi pe această cale le promit locuitorilor că investiţiile nu se vor opri aici”, a declarat pentru Ziarul “Buna Dimineata Iasi”, Maricel Popa, Preşedintele Consiliului Judeţean Iasi.

Citeste si   Ludovic ORBAN: 14 SECUNDE DE TĂCERE când a fost întrebat despre POSIBILA întoarcere a lui CHIRICA la PSD

Un motiv de mare bucurie. Acest pas de civilizatie este unul foarte important pentru localnici, pentru ca avem deja mult timp de cand am intrat in Uniunea Europeana, a declarat pentru Ziarul “Buna Dimineata Iasi”, Marian Serbescu, Prefectul judetului Iasi.

Cei prezenţi au fost invitaţi să participe şi la celelalte programe artistice organizate cu ocazia „Zilelor comunei Prisacani“.

Citeste si   BULETIN INFORMATIV – 22.09.2020

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ