gheorghe-flutur,-testat-pozitiv-cu-coronavirus

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost internat, marți seară, la Spitalul Județean de Urgențe „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus

Șeful PNL Suceava se afla în izolare la domiciliu de vineri, după ce a intrat în contact cu persoane testate pozitiv, iar probele i-au fost recoltate acasă și au fost transmise de DSP pentru analiză la Institutul „Matei Balș” din București.

Citeste si   Federaţia ''Solidaritatea Sanitară'', apel pentru sprijinirea Guvernului în a recăpăta "controlul situaţiei în privinţa salariaţilor din sănătate"

Rezultatele au venit în cursul zilei de marți, iar Gheorghe Flutur a fost transferat de acasă la spital cu o ambulanță SMURD. Liderul PNL a declarat, miercuri dimineață, că nu prezintă simptome specifice.

Conform informațiilor transmise de angajați ai spitalului, președintele Consiliului Județean a fost internat singur într-un salon de la Secția Chirurgie din corpul nou al Spitalului Județean. În documente, Gheorghe Flutur figurează însă internat la Secția de Boli Infecțioase care funcționează într-o clădire de la Spitalul vechi.

Citeste si   COVID-19 România. Au fost înregistrate încă 4 victime: bilanțul deceselor a urcat la 34

Totodată, Ministerul Sănătății a transmis, miercuri dimineață, că în urma verificărilor de la Spitalul Județean a dispus că „pacienții confirmați pozitiv la COVID 19 vor fi repartizați la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Suceava care se află într-o clădire pavilionară separată. Această clinică are 248 paturi, din care în prezent sunt ocupate 108”.

Citeste si   Trei DECESE noi în România provocate de CORONAVIRUS! Numărul VICTIMELOR a ajuns la 29

În conformitate cu regulile impuse de Ministerul Sănătății, persoanele testate pozitiv cu coronavirus trebuie să fie internate în Secția de Boli Infecțioase de la Spitalul vechi.

LĂSAȚI UN MESAJ