Share

În cursul zilei de astăzi (23.10.n.r.), Președintele Consiliului Județean Gheorghe Flutur a vorbit despre principalele proiecte pe care le are în vedere în acest mandat.

Președintele a mulțumit sucevenilor pentru votul puternic pe care l-au dat acordat lui și echipei liberale. Totodată, Gheorghe Flutur a mulțumit și premierului Ludovic Orban pentru prezența și colaborarea lui.

Cu Doamne Ajută începem un nou mandat. În primul rând vreau să le mulțumesc sucevenilor pentru votul puternic pe care mi l-a acordat mie și echipei liberale.

A fost o lecție de viață și vă spune un om care are ceva vechime în politică, o atitudine excepțională a sucevenilor, care au arătat că au afinitate politică, știu să analizeze și că în primul rând au contat faptele mele și ale echipei liberale în aceste două mandate și mai puțin sau deloc atacurile din ultima perioadă legat de ce s-a întâmplat cu această nedorită pandemie

Sucevenii au arătat că știu să aleagă fapte concrete

 

E mare lucru, și pentru mine poate nu e prima dată această încercare dar am văzut că solidaritatea acestor oameni există mai mult ca oricând și le mulțumesc.

Vreau să mulțumesc echipei noastre, echipei de consilieri județeni și tuturor celorlalți. Încheiem un mandat frumos cu foarte multe realizări. Dacă trecem în revistă numai ce am lăsat în urmă în acești 4 ani, ne putem mândri și sunt lucruri care le văd oamenii.

Se așteaptă mult de la noi, la programele ambițioase pe care le avem și mă refer la autostrăzile care să lege Suceava de București și de vestul țării

 

Gheorghe Flutur este convins că echipa PNL va avea multe lucruri de făcut, începând cu intrarea la normalitate a județului Suceava în ceea ce privește pandemia. El a mai declarat că nu este o laudă, dar în aceste zile am coborât de podiumul unde am ținut topul județelor cu numărul de persoane infectate. Va trebui să luptăm pentru a intra în normalitate, dar depinde de fiecare dintre noi.

 

Va trebui să dăm drumul la investițiile noi, un spital de copii și un spital de boli infecțioase, documentațiile pe care le-am depus la Guvernul României pentru a rezolva această problemă a unui județ mare de 760 de mii de locuitori.

Pentru Aeroportul Ștefan cel Mare, un aeroport care în ultimii 4 ani a crescut de 10 ori numărul de pasageri. Finalizăm un terminal nou și ne pregătim pentru un al 3 lea termal, a declarat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

 


Share
Citeste si   DNA: 14 persoane au fost reţinute în dosarele de mită pentru permise şi înmatriculări din Suceava
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ