Preşedintele american Donald Trump a dezvăluit că a avut o ‘conversaţie grozavă’ cu prinţul Charles pe tema schimbărilor climatice, în timpul vizitei de stat pe care o întreprinde de luni în Marea Britanie.

Donald Trump, care a luat ceaiul luni cu prinţul Charles, a spus, într-un interviu difuzat miercuri dimineaţă de postul ITV, că a avut ‘o conversaţie grozavă în legătură cu ceea ce voi numiţi schimbările climatice’.

Citeste si   Liga Studenților din IAȘI face Apel către Guvern

Dialogul, prevăzut să dureze 15 minute, a continuat însă timp de peste o oră şi jumătate, iar prinţul Charles ‘a făcut cea mai mare parte din conversaţie’, a precizat Trump, preluat de Agerpres.

Întrebat dacă i-a putut da asigurări prinţului Charles că tratează cu seriozitate această problemă, Trump a răspuns: ‘Cred că da’.

Citeste si   Coronavirus: 78 noi decese în Italia; continuă să scadă numărul cazurilor active şi cel al pacienţilor la terapie intensivă

Preşedintele american a mai afirmat că l-a asigurat pe prinţul Charles că ‘Statele Unite au unul din mediile înconjurătoare cele mai curate, după toate statisticile, şi acesta chiar se îmbunătăţeşte’

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ