Președintele Klaus Iohannis are bifate în agenda sa trei evenimente la IAȘI, sâmbătă 11 mai: participarea la mitingul organizat de PNL, va lansa cartea  „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa” și va fi prezent la conferința pe marginea proiectului „România educată”

Președintele Klaus Iohannis începe oficial campania pentru referendum, urmând să participe la mitingul electoral organizat de PNL la Iași, pentru a face apel la populație să voteze pentru referendumul pe care l-a convocat pe teme de Justiție. Tot sâmbătă, Președintele va participa la mitingul de la Iași, potrivit digi24.ro.

Liberalii organizează, sâmbătă, la două zile după marele miting al PSD, o acţiune de campanie, la care a fost invitat şi preşedintele Klaus Iohannis. Şeful statului iese, astfel, în prima acţiune electorală pentru promovarea referendumului pe Justiţie, care va avea loc în aceeaşi zi cu alegerile europarlamentare, pe 26  mai.

Mitingul PNL va începe, sâmbătă, la ora 17.00, în centrul Iaşului, în prezenţa candidaţilor şi a liderului Ludovic Orban, în timp ce social-democraţii şi-au programat manifestarea electorală la ora 11.00. Liviu Dragnea se va afla pe scenă, la Galaţi.

În agenda președintelui mai sunt bifate încă două evenimente importante. Astfel, șeful statului va participa la conferinţa pe marginea proiectului „România educată”, iar la ora 14.30, va lansa cartea „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”, a treia apariţie editorială semnată de Klaus Iohannis, după volumele „Pas cu pas” (2014) şi „Primul pas” (2015).

 

LĂSAȚI UN MESAJ