Share

Președintele Maricel Popa confirmă venirea lui Gheorghe Nichita la CJ Iași

Având în vedere articolele apărute în ultima perioadă în spațiul public, cu privire la noile modificări ce vor avea loc în cadrul Cabinetului președintelui, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că domnul Gheorghe Nichita va ocupa funcția de consilier personal.

Am ales să lucrez cu domnia sa datorită vastei experiențe pe care o are în domeniul administrației, fiind recomandat deopotrivă de colaborările repetate pe care le-a avut cu diverși miniștri, din calitatea de primar al municipiului Iași.

Citeste si   Alegeri locale 2020. Actorul Claudiu Bleonț a pierdut primăria din Beliș în fața primarului în funcție condamnat penal

CITEȘTE ȘI …

Scurtă analiză. Gheorghe NICHITA revine în administrația publică locală. A acceptat un post la Consiliul Județean IAȘI


Nu în ultimul rând, cred că Gheorghe Nichita va face o echipă puternică împreună cu ceilalți membri ai Cabinetului, lucrând pentru folosul comunității ieșene!


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ