Share

President for a day: concurs de eseuri în limba engleză

What would you change if you were President for a day?

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, prin Compartimentul American Corner întreabă elevii de liceu ce ar face dacă ar deveni președintele țării pentru o zi.

Este aproape imposibil în zilele noastre să întâlnești un român care să nu îi considere  vinovați pentru problemele cu care se confruntă zi de zi pe cei de la conducerea țării. Principala noastră dorință este ca lucrurile să se schimbe și cu toții considerăm că dacă am avea ocazia, am schimba situația în bine, am veni cu idei, am găsi soluții.

Citeste si   1.551 cazuri noi de PERSOANE infectate cu SARS – CoV – 2 pe teritoriul ROMÂNIEI

Ne-am gândit așadar să îi întrebăm pe liceenii ieșeni ce s-ar întâmpla în România dacă, pentru 24 de ore, ar fi în puterea lor să schimbe ceva. Dacă ești elev de liceu și crezi că te-ai descurca de minune în calitate de președinte al României, participă la concursul President for a day și împărtășește cu noi primele schimbări în bine pe care le-ai aduce. Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un scurt eseu în limba engleză în care să ne povestești ce ai face tu dacă ai fi pentru o zi președinte. American Corner îi va premia pe cei mai inspirați și creativi trei aspiranți la fotoliul de președinte pentru o zi.

Citeste si   Cum se justifică SALARIILE din conducerea primăriei IAȘI? Depășesc cu mult VENITURILE din PRIVAT

Așteptăm lucrările pe adresa de e-mail iasiamericancorner@gmail.com până pe 20 noiembrie 2019.

Informaţii suplimentare puteți obține la numărul de telefon 0751769118, pe adresa de e-mail iasiamericancorner@gmail.com sau direct la sediul Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi”, Compartimentul American Corner (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10).


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ