Share

“Domnule Tudorel Toader, daca tot ne urmăriți, nu mai îmi dați mesaje că nu o să spun ce-mi spuneți dumneavoastră, că n-ați promovat amnistia, grațierea și n-ați promovat dumneavoastră recursul compensatoriu pentru că nu v-am auzit în acea perioadă public sau când ați avut puterea să vă opuneți. Din contră, vă băteați cu mâna în piept, cu pumnul în piept, în diverse ședințe de partid, la PSD și la ALDE, în care promiteați marea cu sarea, deci vă rog eu frumos, nu mai îmi dați mesaje că nu e frumos”, a declarat Ana Birchall, la emisiunea “Legile Puterii”, de la Realitatea Plus.

Citeste si   Marcel Ciolacu, despre Ludovic Orban : Prim-ministrul e un mincinos patologic. Președintele să îi ceară de îndată demisia

Fostul ministru a continuat însă să-l acuze pe Tudorel Toader.“Degeaba o dă cotită așa, după măr, după cireș, că n-a facut nimic, eu știu exact atitudinea pe care o avea față de o gramadă de profesioniști din sistem. Faptul că nu știa ce face Iordache în comisia aia specială sunt baliverne”, a completat Ana Birchall.

Citeste si   Violeta Alexandru crede în victoria liberalilor în alegerile locale din București

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ