Share

Conform traditiei populare, ziua de marti  13 este aducatoare de ghinion, pentru a contracara aceasta  superstitie, pompierii organizeaza mai multe  activitati menite sa-i puna in garda pe ieseni.

Sub sloganul “Preveniti ghinionul”, având ca logo  pisica neagra, actitatile ce vor avea loc urmaresc  constientizarea cetatenilor asupra  pericolelor la care se pot expune în cazul  nerespectarii masurilor si regulilor de comportare  specifice tipurilor de situatii de urgenta.

Citeste si   El este Paul BUTNARIU, beneficiarul unor contracte FABULOASE în valoare de PESTE 140.000.000 RON încheiate de COMPANIA DE CONSTRUCȚII FEROVIARE cu instituțiile STATULUI

In Iasi, Targu Frumos si Pascani vor avea loc  exercitii demonstrative de stingere, descarcerare si  acordare de prim ajutor. In Iasi, pe pietonalul Stefan cel Mare va fi un  punct de informare preventiva, iar pompierii  vor imparti pliante trecatorilor. De asemenea, in scoli vor fi lectii deschise pe  aceasta tema.

Citeste si   VIDEO l Conducerea PSD exclude posibilitatea unei ÎNFRÂNGERI la IAȘI

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ