Share

Polițiștii ieşeni au fost prezenți astăzi în zona centrelor universitare din mun. Iaşi

S-a urmărit ca festivitățile desfășurate cu ocazia începerii noului an universitar să se desfășoare în siguranţă. Au fost oferite studenților sfaturi și recomandări preventive.

 Din dispoziţia șefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, comisar şef de poliţie Gîtlan Costel, poliţiştii ieşeni vor acţiona în zona centrelor universitare din mun. Iaşi, pentru a se asigura că noul an universitar începe în condiții de linişte şi siguranţă și pentru a le oferi studenților sfaturi și recomandări.

Citeste si   APARAT modern de LITOTRIȚIE EXTRACORPOREALĂ la Spitalul Clinic Dr. C. I PARHON! Investiție de 2.036.090 de lei

Polițiștii implicați în aceste activități sunt de la ordine publică, de la rutieră, investigaţii criminale şi din cadrul structurii de prevenire.

 Astfel, poliţiştii de la rutieră au fost prezenţi în apropierea centrelor universitare din mun. Iaşi, pe arterele de circulaţie intens tranzitate, pentru că au asigurat siguranţa traficului rutier.

Citeste si   Începe TOAMNA cu un OUTFIT NOU! Descoperă COLECȚIILE de sezon în magazinele din PALAS

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ