Share

„Cum să devii un makeup artist de succes” este o carte concepută ca un manual complet de makeup care te trece, pas cu pas, prin tot procesul și te ghidează pentru a-ți explora la maximum talentul, creativitatea și skill-urile de makeup artist.

Are 230 de pagini cu detalii prețioase, adunate din practica Ralucăi Bordianu, dar și din toate informațiile acumulate de-a lungul acestor ani. Informațiile sunt prezentate într-o manieră simplă și ușor de înțeles, alături de multe fotografii și schițe explicative.

Citeste si   Primaria DELENI investește în MODERNIZAREA infrastructurii AGRICOLE

Manualul este util tuturor makeup artiștilor la început de drum, care își doresc să aibă o bază teoretică solidă și să pătrundă cât mai mult în această frumoasă profesie, dar și celor pasionați de acest domeniu, care doresc să stăpânească mai bine această artă.

Click aici pentru a-l comanda!

Raluca Bordianu a pus bazele RARA Make-up Academy după ce, timp de mai bine de 12 ani, a acumulat experiență în acest domeniu.

Citeste si   Cum să ZÂMBIM fără să ne fie FRICĂ? Dr. Dragoș Christian ZELINSCHI: ”LIPSA de preocupare pentru igiena ORALĂ supune pacientul la TRATAMENTE stomatologice complexe”

Ea a hotărât să-și pună în valoare și să-și perfecționeze simțul artistic în afara țării, în Londra. Timp de 4 ani, ea a lucrat alături de fotograful Fabrice Rizzato, cunoscând îndeaproape industria fashion și tehnicile specifice de make-up. În studioul acestuia, ea a ajuns să facă și până la 6-7 machiaje pe zi (cca 3000 în decursul celor 4 ani), să înțeleagă mai bine arta machiajului, să machieze celebrități și să aibă și câteva apariții la Sky News.

Citeste si   5 ani de ÎNCHISOARE pentru fostul PRIMAR al IAȘULUI, Gheorghe NICHITA în dosarul UTI-IBC

„Îmi doresc să schimb concepția că machiajul se face după șablon. De fapt, măiestria machiajului este o abilitate care combină talentul natural cu cunoștințe vaste de îngrijire a pielii, anatomie, cosmetică și experiență practică de aplicare.  Iașul are nevoie de o schimbare, de ieșire din tipar, de istorie, cât și de tendințe în make-up.” (Raluca Bordianu)


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ