Share

Cu zeci de mii de români în stradă manifestând împotriva PSD şi cerând retragerea noilor legi ale justiţiei, secretarul general adjunct al social-democraţilor susţine că partidul său trebuie să organizeze „mult mai repede” un miting „contra statului paralel” de care să se audă chiar şi „pe Marte”.

„Ar trebui să organizăm, mult mai repede, un miting la care să vină toţi cei care ne susţin, un miting contra, contra statului paralel, contra noii Securităţi, contra abuzurilor, contra mizeriilor care s-au petrecut, contra ascultării telefianelor. (…) Nu se va auzi la Bruxelles, se va auzi pe Marte“, a zis Codrin Ştefănescu.

Citeste si   REZULTATE cercetare Insomar - Care este principalul motiv de îngrijorare pentru români. Cine este vinovat pentru problemele din Sănătate

Peste 15.000 de oameni au protestat duminică în Bucureşti cerând retragerea noilor legi ale Justiţiei. Alte zeci de mii au ieşit în stradă în oraşele din ţară şi din străinătate.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ