Share

Dolarul american a crescut marţi, în prima şedinţă de tranzacţionare bancară din 2017, la 4,3408 lei, comparativ cu 4,3033 lei cât era cotat pe 30 decembrie 2016. În schimb, euro a scăzut la 4,5175 lei, de la 4,5411 lei cât valora la sfârşitul lui 2016.

Moneda americană este în creştere după alegerile din SUA şi după ce preşedintele ales, Donald Trump a promis o serie de măsuri pentru stimularea economiei. În plus, Fed a decis majorarea dobânzii de referinţă.

Citeste si   Un important oraș și alte două localități din județul Constanța, ÎN CARANTINĂ, de sâmbătă seară. Care sunt principalele RESTRICȚII

Claudiu Cazacu, analist-şef al X-Trade Brokers a declarant, pentru MEDIAFAX, că în primele luni ale acestui an se aşteaptă ca dolarul american să depăşească moneda unică europeană , iar leul ar putea plăti preţul unui deficit mai larg decât nivelurile prudente, raportat la avansul economic.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ