Share

Investițiile în infrastructură reprezintă una dintre prioritățile administrației locale din comuna Ciocănești, care a început asfaltarea din fonduri proprii a unui segment de drum.

Radu Ciocan: ”Sperăm să prindem finanțare pentru proiectele de drumuri comunale”

Este un drum făcut din fonduri proprii, încercăm să modernizăm câteva străduțe mai mici și ca lungime și cu trafic redus care nu necesită lucrări de amploare. Fiind vorba de o astfaltare foarte scurtă proiectul este finalizat deja, de câteva zile.

Deoarece este un proiect mic nu am avut probeleme în ceea ce privește documentația.

Avem o problemă cu modernizarea drumurilor comunale, proiect pe fonduri europene, din cauză că am avut depus un proiect pe mai multe drumuri  care a fost declarat eligibil dar a rămas pe lista de așteptare a finanțării.

Am mai avut un proiect de reabilitare a altor drumuri prin fonduri de dezvoltare, dar s-a stopat derularea acestui proiect, iar în așteptarea acestora am început să facem străduțele mai mici din bugetul local, în speranța că vom reuși să prindem finanțare și pentru proiectele de drumuri comunale.

Momentan lucrăm la depunerea unui proiect de reabilitare a infrastructurii locale pe care urmează să il depunem” a declarat primarul comunei Ciocănești, Radu CIOCAN.

Îmbunătățirea nivelului infrastructurii reprezintă primul pas în cadrul procesului de dezvoltare locală, prin faptul că accesul la utilităţi, bunuri şi servicii pentru a creşte atractivitatea economică a zonei, atât în ceea ce privește atragerea de investitori, cât și atragerea și menținerea tinerilor în zonele rurale este imperios necesară.

Citeste si   Fotbal: Adrian Iencsi, noul antrenor al echipei FC Rapid

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ