Share

Primarul comunei Ciurea, Cătălin Lupu, împreună cu autoritățile locale, au decis amenajarea unui teren de sport multifuncțional în localitatea Lunca Cetățuii, pentru a oferi cetățenilor un spațiu propice pentru mișcare și pentru a petrece timpul liber afară.

Terenul din gazon sintetic este foarte ușor de întreținut, poate fi schimbat rapid și fară costuri foarte mari. Mai mult decât atât, va fi dotat cu instalație nocturnă care vă fi alimentată din sursă solară.

Noi am construit deja un teren de sport în Cartierul Tineretului, pe strada Renașterii și unul în curtea scolii din Lunca Cetățuii. Acestea au deja gazon sintetic, porți cu fileu dar nu sunt prevăzute cu tribune din cauza lipsei de spațiu.

Terenul de sport din Lunca Cetățuii se realizează prin finanțare europeană, are dimensiunea de 40m pe 60m, adică 2400 m2, și este prevăzut cu instalație nocturnă alimentată din sursă solară, adică energie verde. Costurile s-au ridicat la valoarea de 215.000 euro. Proiectul este acum în faza de execuție și va dura aproximativ 2 luni. Mai apoi, toti cetățenii comunei Ciurea se vor putea bucura de el, noi abia așteptăm sa îl dăm în folosință”, a declarat Cătălin Lupu, primarul comunei Ciurea.


Share
Citeste si   Cosette CHICHIRĂU refuză orice asociere cu Mihai CHIRICĂ! Cosette CHICHIRĂU: „O alianță cu pesedistul Mihai Chirica este exclusă!”

LĂSAȚI UN MESAJ