Share

Măsuri de siguranță pentru cetățeni

Primăria din comuna Coarnele Caprei a montat 24 de camere de supraveghere care vor contribui la asigurarea unei mai bune siguranțe a cetăţenilor. Sistemul a costat 12500 RON.

Sunt camere performante, care pot focaliza şi au un zoom foarte mare fiind montate pe cele mai importante străzi si în principalele intersecţii din comună.

Citeste si   Dr. Florin ROȘU este noul MANAGER al Spitalului de BOLI Infecțioase IAȘI

Grigoraș Constantin: ”Suntem foarte mulțumiți de implementarea acestui proiect”

”Avem 24 de camera de supraveghere, 12 le-am montat anul trecut și 12 anul acesta. Camerele se află în toate intersecțiile din localitate și la punctele de intrare și ieșire din comună. A fost necesar să implementăm acest sistem de monitorizare fiindcă mulți bătrâni au fost păcăliți prin metoda accidentul sau înșelați de anumiți indivizi care veneau și făceau comerț ambulant în sat.

 Am avut mai multe sesizări la poliție pe acest subiect. Ne era greu să îi depistăm, să vedem ce numere de mașini aveau, cine sunt, când au intrat în localitate. Recent, un bătrân din comună a fost păcălit prin metoda accidentul”, a declarat primarul comunei Coarnele Caprei, Constantin Grigoraș.

Firma care a câștigat această licitație este MOBILIS S.R.L, cu sediul în Iași, care are ca obiectiv  activitati de telecomunicatii prin retele fara cablu.

Citeste si   Vrea să ne reprezinte în PARLAMENT dar are datorii la FISC de 292.680 LEI! Acestea sunt realizările PMP-istului Adrian ACOSTOAIEI

 


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ