Share

Primăria comunei Ungheni continuă să investească în EDUCAȚIE

În comuna Ungheni autoritățile administrației publice locale au făcut formalitățile necesare în vederea realizării unui proces de reabilitare, modernizare, extindere și  dotare a Școlii Vechi din satul Bosia, comuna Ungheni, județul Iași.

Mai exact, primăria a lansat deja o licitație la care se așteaptă răspuns până pe data de 25 mai a.c., urmând ca firma câștigătoare să realizeze această lucrare care se anunță una de amploare, dacă avem în vedere că școala se va construi de la zero.

Citeste si   Comemorarea celor 4 eroi din IAȘI căzuți la datorie cu elicopterul SMURD în Republica Moldova

Școala din Bosia, scoasă pentru a doua oară la licitație

Am scos din nou la licitație lucrarea acestei școli, și pe data 25 mai a.c., în jurul orei 16.00, va fi expira termenul de depunere al ofertelor.

Studiul de fezabilitate a fost finalizat în anul 2017, înainte de Ordonanța de urgență nr.  114 a Guvernului, privind mărirea salariului la constructori, și am actualizat indicatorii tehnico-economici, majorându-se valoarea cu 231 de mii de lei.

„Se va înlocui acoperișul, se vor cosolida pereții, fiind ulterior izolați cu termosistem și, totodată, se va instala și o centrală termică”

De asemenea, se va face o extindere, unde vor fi amenajate grupurile sanitare pentru fete, băieți și cadre didactice. Practic, vor rămâne doar pereții în picioare, se va schimba tâmplăria, uși, geamuri, lucrarea fiind una complexă”, a declarat primarul comunei Ungheni, Iulian Marcu.

Citeste si   Peste 1500 de locuri pentru ADMITEREA la USAMV IASI

Valoarea lucrării fără TVA este de 1.311.525,22 lei, iar în această sumă vor fi incluse următoarele cheltuieli: amenajarea terenului, amenăjari pentru protectia mediului si aducerea terenului la starea inițială, cheltuieli pentru asigurarea utilităților necesare obiectivului,  construcții si instalatii, montaj utilaj tehnologic,  utilaje, echipamente tehnologice și funcționale cu montaj (procurare), organizare de șantier.

Citeste si   MĂSURILE întreprinse în judeţul IAȘI pentru a combate şi a ÎMPIEDICA răspândirea COVID -19

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ