Share

Ieri, Primăria Municipiului Iași, prin Direcția Fond Locativ, împreună cu executori judecătorești și reprezentanți ai forțelor de ordine au evacuat două grupuri de persoane care ocupau în mod abuziv și ilegal două imobile ale municipalității.

În cazul imobilului din str. Cuza Vodă, nr.46 a fost pusă în aplicare o sentință civilă emisă de Judecătoria Iași în aprilie 2015, care face obiectul unui dosar de executare silită din 2015 și vizează un grup de aproximativ șase persoane care au ocupat în mod abuziv imobilul menționat.

Citeste si   Activități în sistem integrat în județul Iași pentru prevenirea și limitarea infectării cu SARS-CoV-2

La cele două acțiuni de astăzi au participat și reprezentanți ai Direcției de Asistență Comunitară, care să preia cazurile vulnerabile și să ofere celor doritori asistența de specialitate.

În perioada următoare sunt programate încă două evacuări din imobilele municipalității. Astfel, imobilul din șos. Sărărie, nr. 17 va fi evacuat în urma unei sentințe civile din ianuarie 2017 pronunțată de Judecătoria Iași într-un dosar din 2016 pentru un grup de persoane care ocupă ilegal și abuziv clădirea respectivă. De asemenea, pentru un apartament din blocul U2BIS din str. Plăieșilor, nr. 6 există o sentință civilă din decembrie 2016 pronunțată de Judecătoria Iași într-un dosar din același an și care prevede evacuarea persoanelor care ocupă fără forme legale acest imobil.

Citeste si   11,13 tone de tutun confiscate de inspectorii ANAF - Antifraudă

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ